Fotokonkurranse

Hei alle myndevenner!

For å friske opp hjemmesidene våre og lage litt gøy så har vi bestemt oss for å begynne å holde fotokonkurranser. Vi vet det er mange ivrige hobbyfotografer der ute som liker å ta bilder av hundene sine, og vi håper at dere har lyst til å dele de beste blinkskuddene med oss!

Konkurransen vil foregå på denne måten: Det blir bli lagt ut album med bildene på hjemmesiden og på facebooksiden vår månedsvis. For å delta i konkurransen for denne måneden kan du sende dine bidrag til webmaster Cecilies e-postadresse: webansvarlig@bergenmyndeklubb.com. I slutten av februar vil vinnerbildet og de andre bidragene legges ut på hjemmesiden og på facebook.

Premien for førsteplassen vil være heder og ære til fotografen og de(n) avbildede, og vinnerbildet vil få pryde forsiden en måned. Juryen for konkurransen består av Cecilie Hopland Jentoft, Birthe Tveiten og Stine Gaarder.

Da er det bare å finne frem kameraet folkens. Vi gleder oss til å se hva som havner i innboksen vår!

Husk å merke bildet med navn på fotograf og avbildet. Frist for innsending denne måneden er fredag 24.februar. Lykke til!

This entry was posted in Fotokonkurransen. Bookmark the permalink.